Bowling Alphen al 40 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken

Bowling Alphen al 40 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken
In 1973 was Bowling Alphen een van de acht bowlinghuizen in Nederland. In het weekend stonden er werkelijk wachtrijen voor de deur. Dit was dan ook het eerste bowlinghuis waarbij ook gegeten kon worden in luxere vorm.

In 1973 was Bowling Alphen een van de acht bowlinghuizen in Nederland. In het weekend stonden er werkelijk wachtrijen voor de deur. Dit was dan ook het eerste bowlinghuis waarbij ook gegeten kon worden in luxere vorm.

De directeur bedacht het concept van bowlen & barbecueën en het werd een groot succes waarbij er regelmatig op zaterdagavond wel 300 personen waren. Inmiddels is dit succesvolle concept terug te zien bij bijna alle andere bowlinghuizen. Later werd er gourmetten en steengrillen in het assortiment toegevoegd. Nu in 2013 zijn de bowlingbanen niet meer van hout en zijn de scores automatisch maar het concept ongedwongen sportief gezellig een avond uit zijn gebleven.

Glow in the dark
Beleef een heerlijk en sportief avondje weg met al je vrienden en familie. Op de moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel eerst een lekker drankje met een lekker borrelhapje, een gewone bitterbal of een luxere oriëntaalse borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde ‘Blacklight Bowlen’ gedaan op de ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Dineren
Bowling Alphen is van alle markten thuis. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een heerlijk diner. Kies jij voor de barbecue of toch voor de steengrill? Je hebt zelfs de mogelijkheid om als Spiderman te bakken. De naam van de Spider-pan komt omdat de vorm van de pan lijkt op een spinnenweb. Of neem lekker een  saté- of spareribmenu, en als je met een groep van minimaal 15 personen bent kun je ook de pizza party reserveren.

Kinderfeestjes
Kinderparty’s op woensdagmiddag zijn elke keer een groot feest. Met de gaafste muziek gooi jij met de bowlingbal alle kegels om. Je doet een spel met alle andere kinderen, en je wordt geschminkt waarna je nog lekker een snack met frites of pannenkoeken eet. En als jij de jarige job bent krijgt je ook nog een leuke verrassing.

Ook met de feestdagen kun je bij Bowling Alphen terecht. Bowling Alpen kijkt tevreden terug op de geslaagde Sinterklaasactie. En ook dit jaar is alles weer bijna helemaal vol geboekt voor beide Kerstdagen, dus wees er snel bij voor de laatste arrangementen. Blijf op de hoogte van de laatste acties en volg Bowling Alphen op Facebook of Twitter.

Bowling Alphen wenst je fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Bowling Alphen aan den Rijn
Sportlaan 3
2406LD Alphen aan den Rijn
Tel. 0172-493100
www.bowlingalphen.nl


-ADVERTORIAL-
 

Fotoverslag